12 Eylül 2015 Cumartesi

Küçük Düşler Büyük Umutlar - Kim Gruenenfelder



Merhabalar! Şu sıkıntılı günlerde kendimi oyalamak için sürekli bir şeylerle uğraşmaya çalışıyorum. Okuyup da, buraya yazma fırsatım olmayan kitaplar birikmeye başladı. Yavaş yavaş yazayım dedim.

Küçük Düşler Büyük Umutları alalı çok oldu. Hep dediğim gibi, hızlı okuyan biri değilim. Kitaplığımda çok kitabım birikti. Kitapçıdan alır gibi seçip, okumak hoşuma gidiyor. Bazen 2 - 3 yıllık kitapları yeni okuyorum. 



Bu kitabı alırken kapağı çok dikkatimi çekmişti. Hayalimdeki eve benziyor :) Konusu da eğlenceli gelmişti doğrusu. Evet eğlenceli ama, daha çok 20'li yaşlarda cazip gelebilecek bir kitap. Hani şöyle ülke gündeminden uzaklaşayım, biraz aklım dağılsın derseniz okuyabilirsiniz. Melisa, Seema ve Nicole çok yakın arkadaşlar. Nicol evlenmek üzere. Seema en yakın erkek arkadaşına aşık fakat, arkadaşının bundan haberi yok. Melisa ise, evlenme teklifi beklediği altı yıllık sevgilisi tarafından aldatıldığını öğreniyor.

Nicole evlilik partisinde bir pasta piyangosu düzenliyor. Tılsımları pastanın içine, kendi istedikleri şeyleri çekebilecek gibi yerleştiriyor. Ancak nasıl oluyorsa, tılsımlar karışıyor ve her biri farklı şeyler çekiyor. Üstelik hiçbiri bundan mutlu olmuyor. Diğer arkadaşlarının tılsımlarının birer birer gerçekleştiğini gördükçe de iyice panikliyorlar. Kitap, bu konu çerçevesine oturtulmuş komik olaylarla dolu. Tamamen kafa boşaltmaya yönelik bir kitap.


ARKA KAPAK 

Evlilik partisindeki pasta piyangosu sayesinde pastanın içine yerleştirilmiş her tılsım,onu çeken kişiye kaderini değiştirmesi için ihtiyacı olan yardımı bahşedecektir. Nic Kendisinin ve iki arkadaşının hangi tılsımı çekeceğini kontrol etmek için elinden geleni yapar. Ancak tılsımlar gizemli bir şekilde Nic'in ayarladığı konumdan kayar ve üç genç kadının tüm planları suya düşer.

Bu kitap hayatınızı renklendirecek ve yüzünüzde kocaman bir gülümseme yaratacak. Son sayfaya gelmeyi hiç istemeyeceksiniz...

Küçük düşleri, büyük umutları ve dostlukları yeşertmeye çalışan hayatın içinden üç kadın ve onların inanılmaz hikayeleri...
                                                                                                                 

Şu ortamda yayın yapasım yok.  Ama köşemize çekilmek de doğru değil. Ben de güzel günlere dair küçük düşler kurup; büyük umutlar besliyorum. Sağlıcakla kalın...

13 yorum:

  1. Bu zor zamanlarda benim de yapmaktan sıkılmadığım tek şey kitap okumak.
    Güzel bir pazar günü dileğimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten insana iyi geliyor. Size de iyi pazarlar diliyorum Tülin Hanım sevgiler...

      Sil
  2. uzun zamandır okuyamıyorum hatta geçen çekilişten kitap çıktı gene başlayamadım keyifli okumalar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. İnsan bir kere uzaklaşınca yeniden başlaması zor oluyor. Ben de ancak gece, herkes yattıktan sonra okuyabiliyorum. Ama okumadığım akşam birşeyler eksik kalıyor. Sevgiler...

      Sil
  3. Sevgili blog komşum, senin de belirttiğin gibi şu ortamda benim de içimden gelmiyor yazıp çizmek. Kitap okumak her zaman iyi gelmiştir. Doğru seçimlerle bu ruh halinden kurtulmak olası. Verimli okumalar!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim sevgili komşum. Okumak gerçekten iyi geliyor. Sevgiler...

      Sil
  4. kitapları görünce içim gidiyor fırsatım olunca okunacak kitaplar sırasını bekliyor kızım kendisine kitap alırken bana da alıyor kitap okumak huzur veriyor teşekkürler güzel paylaşımınız için sevgiler....:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim. Benim kitaplarımı da genellikle kız kardeşim alıyor. Birazcık başka hayatlara akmak iyi oluyor. Sevgiler...

      Sil
  5. aynı duygulardayız arkadaşım hiç birimizin umutları bitmesin güçlü olmamız gerek birlik beraberlik zamanı ...kitabın sonunu merak etmedim değil.
    yaşadığımız kaostan kurtulup güzel yarınlara inşallah, öptm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok doğru söylüyorsun Ayselcim. Ben mutlu sonla biten kitapları tercih ediyorum. Bu biraz fikir vermiştir sanırım :) Umarım bir an önce herşey yoluna girer sevgiler..

      Sil
    2. Çok doğru söylüyorsun Ayselcim. Ben mutlu sonla biten kitapları tercih ediyorum. Bu biraz fikir vermiştir sanırım :) Umarım bir an önce herşey yoluna girer sevgiler..

      Sil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Görüşleriniz Benim İçin Değerlidir!

Zaman ayırıp, yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Yorumlarınız onaylandıktan sonra görüntülenecektir. Reklam ve hakaret içeren yorumları yayınlamıyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum...