3 Eylül 2018 Pazartesi

Ben de Mandala Tişört Modasına Uydum



Merhabalar! Eylül gelmesine rağmen Ankara'da hava çoook sıcak. Gerçi yazın son günlerinde sıcaktan şikayet etmek ne kadar akıllıca olur bilemiyorum. Sonra yaz gelsin diye dört gözle bekliyoruz :))

Bu yaz çok hareketli geçti, evde pek durmadım. Belki de bu yüzden, zaman su gibi akıp gitti... Bu yıl çoğu örgü sever (daha doğrusu motif sever) illa ki mandala ördü. Onu da tişörte, çantaya ya da pantolona dikti. Ben de kusur kalır mıyım? Tabii ki hayır.

Önce evde kalan bebe yünleriyle bir tane kendime ördüm. Çünkü renk renk pamuklu ipim yoktu ve böyle küçük bir şey için evdeki ip yığınıma yenilerini eklemek istemedim. Bebe yünü olduğu için biraz büyükçe oldu, ama ben çok sevdim. Yaz boyunca da bol bol giydim.




Bluzumu kızım ve yeğenim çok beğendiler. Kız kardeşim de beğenenler kervanına katılınca, yeni ip almak farz oldu. Hepsi bu renklerden isteyince, en yakın renkleri bulmaya çalıştım. O yüzden bazı renkler Alize Diva, bazıları kartopu oldu. 

Belli bir şablonu takip ettiğimi söyleyemem. İnternette bulduğum motiflerin beğendiğim bölümlerini göz kararı ördüm. Belki siz de örmek istersiniz diye yakından fotoğrafladım.





Eh, örerken de bol bol çay keyfi yaptım tabii...




Fotoğraf çekmelere doyamadım :))




Üstteki fotoğraf da kızımın tişörtü. Anne kız birlikte giyip sokağa çıktığımızda bayağı ilgi çekiyoruz :))


Ve bu da kız kardeşiminki... Yeğenimin fotoğrafını çekmemişiz. Siz, aynısından bir tane daha düşünün :)


Renk renk iplerle uğraşmak ve bu motifleri örmek gerçekten çok zevkli. Kızım başka bir tişört için bir tane daha istiyor. Bu yaz mandalada seri üretim yapıyorum :)

Biz tişörtlerimizi severek giyiyoruz. Eğer hala örmediyseniz geç kalmış sayılmazsınız. Malum mevsimler kaydı, bu yıl kolay kolay kış gelmez. Hatta kalın iple örüp, kazaklarınıza bile dikebilirsiniz. Öreceklere kolay gelsin...




  

13 yorum:

  1. Eline sağlık çok güzel duruyor,

    YanıtlaSil
  2. Çok beğendim güle güle kulllanın ana-kız-yeğen...seviler

    YanıtlaSil
  3. Emeğinize sağlık, çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba, sizi ilgi alanlarımızın ortak olmasıyla az önce gördüm.Mandalanız harika olmuşx ellerinize sağlık.
    💙💙💙

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem ziyaretiniz, hem yorumunuz için teşekkür ederim. Sevgiler...

      Sil
  5. Merhaba tisort ve nandala cok guzel olmus motifleri makine ilemi diktiniz bendede bu traz motifler var ama hangi makine diker bilemiyorum ona gore satin alicam

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Görüşleriniz Benim İçin Değerlidir!

Zaman ayırıp, yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Yorumlarınız onaylandıktan sonra görüntülenecektir. Reklam ve hakaret içeren yorumları yayınlamıyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum...