26 Mayıs 2017 Cuma

Benden Haberler



Merhabalar! Çok seyrek yazdığımın fakındayım. Sizlerin bloglarını da ziyaret edemiyorum. Ama çok yoğun günler atlattım. Bileğim de ne yazık ki hala düzelmedi. Bilgisayar kullanmak canımı çok yakıyor. Bu nedenle buralara fazla uğrayamıyorum. 

Mutfağım sonunda bitti. Birkaç fotoğraf paylaşayım istedim :) 


Fotoğrafları çektiğimde gül reçeli yapmak için gül biriktiriyordum. Onlar da çıkmış :)




Kayınvalidemin ayağı takılmasın diye yere halı yayamıyorum. Ne çok ıvır zıvır varmış, yerleşene kadar canım çıktı :)

Tabii bileklerim yüzünden eşimden çok yardım aldım, sağ olsun. Bileklerim dinlendirmekle iyileşmeyince, fizik tedavi yapılmaya başlandı.


Tedavi sırasında da boş durmuyorum tabii, kitabım hep benimle. Ağrılarım tam olarak azaldı diyemem, elimi hala kullanamıyorum. Umarım zamanla faydasını görürüm.

Bu arada inşaat işleri kızımın doğum gününe kadar bitmeyince, kutlamayı ertelemek zorunda kaldık. Geçen hafta sonu gecikmeli olarak onu da kutladık.


Kış boyunca yediğime içtiğime dikkat etmedim açıkçası. Bu da bana kilo üzerine kilo olarak döndü maalesef. Kızımın doğum günü partisinden sonra yeniden sayarak beslenmeye döndüm. Aslında bunu sürekli yapabilsem, ufacık bir zorlukta boş vermesem şimdiye kadar normal kiloma dönmüştüm. Yolum çok uzun olunca, yoldan çıkmam da kolay oluyor maalesef. 

Sizlerle dertleşmeyi özlemişim. Ama lafı çok uzattım galiba. Tüm inananlara hayırlı ramazanlar diliyorum. Oruç tutabilenler ramazanı kolayca geçirsinler. Uzatmadan görüşmek niyetindeyim. Yazacaklarım var, umarım en kısa zamanda yazabilirim...

14 yorum:

  1. Mutfağın çok güzel olmuş güle güle kullan. Ben hiç mutfakta halı kilim falan sermem, niyeyse sevmem onun için yerler de güzel :)

    Geçmiş olsun. Omzum hâlâ geçmedi benim de, eller bilekler zaten en ufak bir zorlamada ağrıyordu omuz da üzerine binince çok zorladı.

    Kızına nice güzel yıllar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim 😊 Ben de mutfakta kilimi tercih ediyorum. Şimdilik böyle boş bakalım. Size de çok geçmiş olsun. Bu ağrılar nasıl geçecek bakalım. Kendinize dikkat edin, sevgiler...

      Sil
  2. Betül'cüm çok güzel olmuş sağlık ve mutluluk içine kullanın mutfağında beyaz ferah bir hava vermiş bizim mutfak yeni ama kapakları yenilemek iyi fikir geldi bana .Sağlıcakla kalın .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Nevcihan Hanımcım. Musluk tarafındaki dolapların kapakları değişti. Ama sanki tamamen değişti gibi geliyor bana :) Dolapların kasaları sağlamsa, kapak değiştirmek kullanışlı oluyor. Sevgiler...

      Sil
  3. Kızına yeni yaşı sağlık başarı ve mutluluk getirsin sevgilerimizi gönderdik .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyoruz, biz de sevgilerimizi gönderiyoruz :)

      Sil
  4. Mutfaginizi güle güle kullanın çok hoş olmuş, bilekleriniz icin üzüldüm çok geçmiş olsun , sevgiler
    Berrin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Berrin Hanım, sevgiler...

      Sil
  5. Geçmişolsun. Mutfagını da iyi günlerde kullan, kızınz da mutlu yıllar. Sevgiler,

    YanıtlaSil
  6. Güle güle kullanın mutfak çok hoş görünüyor. Eminim çok zor olmuştur yerleştirmesi, mutfakta çok malzeme oluyor bir de sağlık problemi olunca daha da zor tabii.. Geçmiş olsun, bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz inşallah, sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Türkan Hanım. Gerçekten de çok ıvır zıvır birikmiş. İinsan bir yerlere yerleştiriyor, sonra da unutuyor ne yazık ki :) Sevgiler...

      Sil
  7. Betülcüğüm...yeni mutfağını güle güle kullanın.harika tertemiz mis gibi.bende değisiklıği çok severim.evin içinde güzel bir enerji yayılır. Kızının yeni yaşını kutlar..sağlıklı ömürler dilerim.sevgiler emel..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Emelcim. Değişiklik iyi oldu gerçekten, sevgiler...

      Sil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Görüşleriniz Benim İçin Değerlidir!

Zaman ayırıp, yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Yorumlarınız onaylandıktan sonra görüntülenecektir. Reklam ve hakaret içeren yorumları yayınlamıyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum...