31 Aralık 2017 Pazar

Mutlu Yıllar



Merhabalar! Biliyorum ki, şu anda pek çok evde tatlı bir telaşe var. Ya ailenize akşam güzel bir sofra hazırlamak için uğraşıyorsunuz, ya da dışarıya çıkarken ne giysem, makyajımı nasıl yapsam telaşındasınız. Veya yemeğe davetli olduğunuz akraba ya da dostlarınıza götüreceğiniz bir şeyler hazırlıyorsunuz. Ne yapıyor olursanız olun, güzel bir gün geçirin...


Fotoğraf, internetten alıntıdır. Çok şirin değiller mi? 2017 sizler için nasıldı bilmiyorum. Belki şu anda hastası olan, yakınını kaybetmenin acısını yaşayan evler var... Ama yine de ben aralık ayını, özellikle de yılbaşını çok seviyorum. Aralık ayı boyunca yılbaşı temalı kitaplar okur, yine yılbaşı temalı filmler izlerim. Bunları sizlerle paylaşmayı çok istedim. Ama özellikle bu son hafta, benim için çok yoğun geçti. Artık, ocağın ilk haftasında paylaşırım diye umuyorum. 

2017, ailemiz için biraz zor geçti. Kayınvalidemin demans hastalığı had safhaya ulaştı. Tabiri caizse, hepimize kök söktürdü... Bu stres, benim sağlık sorunlarımı ve kilolarımı daha da arttırdı. Buralara da fazla uğrayamadım. Ağustos ayında kayınvalidemi kaybettik. Eylül ayında da benim tüp mide ameliyatım gerçekleşti. Allah, her şeyi öyle bir ayarlamıştı ki... Kısacası biz 2017'de hem ağladık, hem güldük. 

Umarım 2018, hepimiz için bu yıldan daha iyi geçer. Gönlümüz dünya ve ülkemiz için başta barış olmak üzere, çok şey istiyor tabii... Ama ne kadarı gerçekleşir bilmiyorum. Bunu gerçekleştirmek için önce kendi kalbimize, niyetlerimize bakmamız gerek sanırım. Herkes bunu yapsa, davranışlarına çeki düzen verse, dünya daha yaşanılası bir yer olur sanırım.

Ben geçen yıl dilediğim gibi, daha çok kitap okumayı başardım, zayıflamaya da başladım. Buraya okuduğum kitapların hepsini yazamadım. Bu yıl daha da çok kitap okumayı diliyorum. Sevdiklerimle birlikte sağlıklı bir hayat sürmeyi diliyorum. Bileklerim iyileşirse, daha çok örgü örebilirim :)) 

Yine aldım kalemi elime, yazdım da yazdım... Hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu, güzel, gönlünüzden geçenlerin gerçekleştiği bir yıl diliyorum... 

10 yorum:

  1. Mutlu yıllar diliyorum, sağlık ve huzurla...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, her şey gönlünce olsun Burcucum. Sevgiler...

      Sil
  2. sevgili betül gelen günler gönlünce olsun sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Ayşen Hanımcım, sizin de gönlünüzden geçen her şey gerçekleşsin, sevgiler...

      Sil
  3. Herşey gönlünce olsun....yeni yılda bol boll kitap örgü sağlık huzur mutluluk yakanı bırakmasın iyi seneler tatlım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Ayselcim, ne güzel dilekler bunlar. Aynılarını ben de senin için diliyorum canım, sevgiler...

      Sil
  4. Canım benim sen hep iyi kısımlarını hatırla.Sana da mutlu yılar.Son halinle şahane bir başarıya imza atıyorsun sağlığından hiç eksilmeden gönlünce sonuçlandırırsın inş.
    Keyifli okumalar. Ben de Issız kar tanelerini okuyorum bir iki bloga bakayım dedim öncesin de:)) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Haticecim. Sana da mutlu yıllar. Ben de Issız Kar Tanelerini sipariş ettim. Henüz elime ulaşmadı, merakla bekliyorum. Keyifli okumalar, sevgiler...

      Sil
  5. Merhaba iyi senelr olsun.
    Kayınvalidenizin mekanı cennet olsun.
    Size de geçmiş olsun,ayrıca ne güzel radikal bir karar verip,ameliyat olmuşsunuz,eminim sağlıklı yeni,hareketli yaşam sizi bekliyor.
    Ailenizle birlikte yeni yılda mutluluklar diliyorum.
    Selam ve sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum, size de mutlu yıllar diliyorum. Sevgiler...

      Sil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Görüşleriniz Benim İçin Değerlidir!

Zaman ayırıp, yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Yorumlarınız onaylandıktan sonra görüntülenecektir. Reklam ve hakaret içeren yorumları yayınlamıyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum...