2 Ocak 2015 Cuma

Küçük Mutluluklar



Dün eşim de, kızım da evdeydi. Yeni yılın ilk günü miskin miskin evde oturmayalım dedik. Hava soğuk ve yağmurlu olunca, kendimizi bir alışveriş merkezine attık. Pek çok insan bizim gibi düşünmüş olmalı ki, alışveriş merkezi oldukça kalabalıktı.

Yeni yılda daha bakımlı bir anne olacağıma dair kızıma ve kendime söz verdim. Birinci aşama olarak evdeki makyaj malzemelerimi ve ojelerimi gözden geçirdim. Ojelerin çoğu kurumuştu. Bu nedenle Watsons'ta küçük bir gezi yaptık ve bunları aldık.



Kahverengi olan benim seçimimdi. Pullu olanı ise kızım aldırdı. Ben de onu kırmayarak, sürdüm. Açıkçası 40 yaşından sonra böyle bir oje biraz iddialı oldu. Ama sık sık kendimi tırnaklarıma bakıp, gülümserken buluyorum. Ben çılgın anne oldum:)))



Pembe bardakla, kuş figürlü mumluğu eşimle kızım bana aldılar. Ben de kızıma D&R'da gördüğüm, üzerinde Minnie olan bu not defterini aldım. En güzeli de alışveriş merkezinin içindeki Migros'ta bulduğum kitaptı. Kitap hakkında bilgim yoktu. Fiyatını uygun bulunca şöyle bir karıştırdım. Sevdiğim tarzdaki kitaplara benzediğini görünce, dayanamadım aldım. Nasıl olsa okurum. Zaten söz konusu kitaplar ve örgü yünleri olunca kendimi tutamıyorum.

İşte benim küçük mutluluklarım. İnsanın sağlığı yerinde, sevdikleri yanında olduktan sonra; küçük mutluluklar yaratmak zor olmasa gerek diye düşünüyorum... 

4 yorum:

  1. Küçük şeyler hep sevindirsin ruhunuzu çılgın anne :)

    YanıtlaSil
  2. Kırk yaş süslü püslü olmak için geç bir yaş değilki::) 80 yaşında halam var bebek pembesi siklemen oje sürüyor hala:) sakın öyle düşünmeyin hayat sizin hayatınız kim ne düşürse düşünsün önemli olan sizin neden keyif aldığınız:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel :) Aslında haklısınız sevgili Miskin ve Beceriksiz. İnsan hayatla bağlarını koparmadığı sürece, yaşın bir önemi yok. Önemli olan hayattan zevk alarak ve hakkını vererek yaşayabilmek. Sevgiler...

      Sil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Görüşleriniz Benim İçin Değerlidir!

Zaman ayırıp, yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Yorumlarınız onaylandıktan sonra görüntülenecektir. Reklam ve hakaret içeren yorumları yayınlamıyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum...